Over ons

Waarom winkelen bij ons?
Welkom bij danielsports.com, de beste officieel gelicenseerde merkenschoenen die online winkelen. Wij zijn de mensen die echt elke dag graag naar hun werk komen. We doen er alles aan om u zo goed mogelijk van de best mogelijke klantenservice te voorzien, en we zien er naar uit om uw bedrijf te verdienen. We zijn trots op het feit dat we niet alleen een grote selectie van topmerk-sneakers voor mannen, vrouwen en kinderen hebben, maar ook een toonaangevende klantenservice, verzend- en retourbeleid.
Klantenservice
We zijn toegewijd aan uw tevredenheid en bekijken elke keer dat u contact met ons opneemt als een kans om een ??relatie op te bouwen. We zijn ook shoppers en zijn toegewijd om onze klanten het soort winkelervaring te bieden dat we zouden willen hebben. Als je verwachtingen niet worden overschreden en als je niet uitkijkt om terug te komen, dan hebben we ons werk niet gedaan!
30-daagse probleemloze retourzendingen
Onze topprioriteit is om de best mogelijke service te bieden en als u niet houdt van wat u hebt besteld, willen we niet dat u het bewaart. Als u om welke reden dan ook niet tevreden bent met uw aankoop, kunt u het artikel in de originele staat retourneren voor een volledige terugbetaling.
Winkelen met vertrouwen
Het beschermen van uw privacy is voor ons van het grootste belang. We gebruiken de modernste coderingstechnologie (SSL) om uw creditcard- / persoonlijke gegevens te beschermen. Uw informatie is 100% veilig wanneer u bij ons winkelt. We sturen u soms een e-mail om u op de hoogte te houden van speciale verkopen of nieuwkomers, maar u kunt deze berichten met één muisklik annuleren.

thayerbusinessbluzzin
Copyright © 2020 Danielsports All Rights Reserved